ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Κίνα και η Ινδία κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο Δείκτη Ελκυστικότητας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Renewable energy country attractiveness index – RECAI), αφήνοντας πίσω τις άλλοτε επικρατούσες ΗΠΑ.

Η εταιρεία μας σήμερα ανέλαβε την Συντήρηση ενός νέου Φωτοβολταικού σταθμού συνολικής ισχύος 100KW στην περιοχή της Αχαίας.

Συνεχίζεται, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, η εξόφληση τιμολογίων για παραγωγή Απριλίου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν επιπλέον 2.030 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 7.148,52€, οπότε έχει εξοφληθεί πλέον το 64% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Απρίλιο.

Ο κατασκευαστής μονάδων κυψελών καυσίμου με αέρα, Intelligent Energy, συνεργάζεται με την Taylor Construction Plant Ltd (TCP) του Ηνωμένου Βασιλείου για τη δοκιμή, την ενσωμάτωση και την αξιολόγηση των πράσινων ενεργειακών προϊόντων σε συστήματα ισχύος για τον κλάδο των κατασκευών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ