ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - PV-Spyropoulos

Τις παρατηρήσεις της επί του σχεδίου που προκοινοποίησε το ΥΠΕΝ (με βάση τη γνωμοδότηση της ΡΑΕ) για τον τρόπο διεξαγωγής των διαγωνισμών εγκατάστασης ΑΠΕ, έχει αποστείλει η Κομισιόν, σύμφωνα με πληροφορίες του energypress.

Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, ο ΛΑΓΗΕ συνέχισε την εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιανουαρίου 2017. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 1.985 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 8.779,59€ (87% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιανουάριο).

Οι σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύση άνθρακα είναι υπεύθυνοι για τη μεγαλύτερη ρύπανση στην Ευρώπη, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Ο πρώτος σταθμός παραγωγής ενέργειας στον κόσμο που συνδυάζει υδροηλεκτρική και ηλιακή ενέργεια λειτουργεί πλέον στην Πορτογαλία. Το φράγμα Άλτο Ραμπαγκάο εξοπλίστηκε με 840 ηλιακούς συλλέκτες, οι οποίοι αυξάνουν τη συνολική ισχύ της εγκατάστασης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ