ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ειδική αναφορά στη δέσμευση για διατήρηση της ισορροπίας και της βιωσιμότητας του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ, τόσο κατά την τριετία μέχρι το 2020, οπότε θα ισχύει το σημερινό σύστημα του feed in premium μέσω διαγωνισμών, όσο και στο διάστημα μετά το 2021, οπότε θα υπάρξει νέο μοντέλο για τις ΑΠΕ, περιλαμβάνει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς για την 4η αξιολόγηση.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμήν Υλικών Κατασκευής Νέων Κτιρίων Κατοικιών, με έτος βάσης 2010=100,0 και μήνα αναφοράς τον Απρίλιο 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2017 παρουσίασε αύξηση 1,1%.
Τα ηλιακά κύτταρα που χρησιμοποιούνται στο διάστημα λειτουργούν κάτω από ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες. Γι αυτό το λόγο η αποδοτικότητα τους στη μετατροπή του ηλιακού φωτός σε ενέργεια στο τέλος της ωφέλιμης ζωής τους, έχει μεγαλύτερη αξία από την αρχική τους απόδοση.
Με σημερινή ανακοίνωση του ο Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ) ενημερώνει τους παραγωγούς συστημάτων ΑΠΕ ότι η διαδιακασία εξόφληση τους για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας του Ιανουαρίου προχωρά. 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ