ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκληρώνει την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Μαΐου 2018.

Μελέτη για τις προοπτικές της αιολικής ενέργειας στην Ευρώπη την πενταετία 2018-2022 (βλέπε επισυναπτόμενα) δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας WindEurope, εθνικός εκπρόσωπος της οποίας είναι η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ.
Συρρίκνωση εμφάνισε η παραγωγή στον κατασκευαστικό κλάδο, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το β’ τρίμηνο του 2018. Συγκεκριμένα, σε ετήσιο επίπεδο, ο δείκτης παραγωγής παρουσίασε μείωση κατά 4,2% έναντι μείωσης 4,6% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2018, οπότε και θα εξοφληθούν 650 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 206.617,62€ (90% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάιο).

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ