ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το χρονοδιάγραμμα και τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά των δημοπρασιών ισχύος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) της προσεχούς τριετίας καθορίζει Απόφαση, που υπέγραψε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.
 
Οι ευρωπαϊκές πόλεις δαπανούν περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στο δρόμο και ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να μειωθεί σε περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ μέσω έξυπνων φωτισμού.
Η αιολική ενέργεια στο Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσε νέο ρεκόρ παραγωγής το Σάββατο, αγγίζοντας για πρώτη φορά τα 14 γιγαβάτ παραγωγής, που αποτελούν σχεδόν το 37% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας.
20 μεγαβάτ αιολικών εγκαταστάθηκαν τον φετινό Ιανουάριο στη χώρα μας, όπως προκύπτει από το νεώτερο δελτίο του ΛΑΓΗΕ. Παράλληλα, εγκαταστάθηκε ένα μεγαβάτ μικρών υδροηλεκτρικών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies από εμάς.Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ