Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει τον πολιτισμό της πόλης της Πάτρας ανεβάζοντας τη σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων “Είναι πολλά τα λεφτά Άλεξ” εμπνευσμένη από το θεατρικό και κινηματογραφικό έργο “Funny Money” του Άγγλου συγγραφέα Rey Coοney.

Η παράσταση ανεβαίνει στις 22 Νοεμβρίου στο θέατρο “Μηχανουργείο” σε μια έξυπνη διασκευή της Κατερίνας Φρουφρή και σκηνοθεσία Μίλτου Σπυρόπουλου.

Η ιστορία εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, όπου ο Άλεξ καθώς επιστρέφει στο σπίτι του για να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με τη γυναίκα του και ένα φιλικό ζευγάρι, βρίσκεται να έχει στα χέρια του μετά από λάθος έναν χαρτοφύλακα που περιέχει το εξωφρενικό ποσό των 10.000.000 δολαρίων! Τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται αρκετά όταν στην πορεία της ιστορίας μας αρχίζει να εμπλέκεται η αστυνομία, ένας ταξιτζής και εν τέλει ο υπόκοσμος αναζητώντας τα χρήματα.

Στη θεότρελη αυτή κωμωδία συμμετέχουν γνωστοί Πατρινοί με χρόνια παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης όπως ο γνωστός κομμωτής Σάκης Κλήρης, ο Αντώνης Μπαρμπετάκης και ο σκηνοθέτης του έργου Μίλτος Σπυρόπουλος που σε συνεργασία με μια πλειάδα νέων ταλαντούχων παιδιών συνθέτουν μια ομάδα που υπόσχεται να προσφέρει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στο θεατρόφιλο και μη κοινό της Πάτρας για 24 παραστάσεις.

Με την αγορά κάθε εισιτηρίου προσφέρετε 0,50 € στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συντελεστές:

Μια παραγωγή της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας.

  1. Σκηνοθεσία: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ
  2. Διασκευή: ΦΡΟΥΦΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  3. Σκηνικά: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ
  4. Ρούχα: ΤΣΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
  5. Φώτα: ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΘΑΝΟΣ
  6. Φωτογραφίες: Mimi Lena
  7. Ηχοληψία: ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

Παίζουν:

  1. ΚΛΗΡΗΣ ΣΑΚΗΣ στον ρόλο του Άλεξ
  2. ΞΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στο ρόλο της Λίλας
  3. ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στο ρόλο του Αστυνόμου Σλάτερ
  4. ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στο ρόλο του Νικ
  5. ΜΠΙΛΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ στο ρόλο της Μπέτυς
  6. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ στο ρόλο του Ντετέκτιβ
  7. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ στο ρόλο του ταξιτζή

Οι παραστάσεις με έναρξη στις 22 Νοεμβρίου θα διαρκέσουν μέχρι τις 12/01/2020, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:30 και κάθε Κυριακή στις 20:30. Κόστος εισιτηρίου στην προπώληση 10€, στο ταμείο 12€

Προπώληση εισιτηρίων – κρατήσεις

Τηλ: 6981893502
email: [email protected]

Σημεία Προπώλησης:

•Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3-5, (Πεζόδρομος μεταξύ Κορίνθου & Μαιζώνος πίσω από την πλατεία Γεωργίου), Τηλ.: 2610624916
•Βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου, Αγίου Νικολάου 32, Τηλ: 2610223688
•Κομμωτήριο S K KLIRIS, Αγίας Σοφίας και Έλληνος Στρατιώτου 42, Τηλ.: 2610226061